FORGOT YOUR DETAILS?

Kledingadvies bij je thuis

Kledingadvies bij je thuis

Hoeveel kledingstukken hebben we in de kast hangen die we nooit meer aanhebben?

Hoeveel miskopen?

Kleding uit lang vervlogen dagen?

Soms vinden we het moeilijk kleding los te laten. Diep van binnen voelen we wel dat het niet meer past (soms ook letterlijk). Maar we weten niet goed wat dan wel past bij wie we nu zijn.

Ik ga je daarbij ondersteunen. We gaan samen je kleding bekijken en uitvinden welke kledingstukken jou bevestigen in wie je bent. Je zult merken dat je op een gegeven moment steeds makkelijker los kunt laten!

We gaan ook een lijst maken van kleding die je nog wilt aanschaffen om de garderobe weer compleet te maken. En de kleding die niet meer terug in de kast gaat? Naar de tweedehandswinkel of de kringloop!

Ik kan ook met je mee als personal shopper om je te helpen met het vinden van mooie nieuwe kleding.

“Simone’s intuïtieve en liefdevolle kijk op welke stijl bij jou persoonlijk past en haar recht toe recht aan benadering zijn een enorme steun geweest bij de ‘Grote Opruiming’ van mijn kleerkast en het uitkristalliseren van mijn persoonlijke stijl. Simone heeft hele waardevolle tips en geeft je een duwtje in de goede richting daar waar je het nodig hebt. Het liefst zou ik haar vanaf nu met elke shopping trip meenemen!” C. B.

TOP